MJUKVARUUTVECKLARE

ESKILSTUNA

Vi söker nu erfarna utvecklare inom mjukvara. Vill du vara med att utveckla nya koncept och få vara med hela vägen till att se produkten förverkligas och sättas i produktion? Då har vi rollen för dig – som mjukvaruutvecklare hos oss.

VI ERBJUDER
Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete inom produktutveckling integrerad med produktion. Du kommer att få jobba i projekt in-house som ofta spänner över hela utvecklingscykeln från koncept, arkitektur och design till implementation, verifiering och serietillverkning.

Hos oss ingår du i ett kompetent och kul gäng som brinner för teknik, med olika kompetenser inom främst elektronik och mjukvara.
Utöver en trivsam arbetsplats och prestigelösa medarbetare har vi ständigt spännande uppdrag där du kommer att få arbeta med nya tekniker och ta fram produkter till kunder som är verksamma inom olika branscher.

Våra ingenjörer brukar särskilt uppskatta helhetsperspektivet och den möjlighet som ges, att arbeta fram en produkt som även produceras i den egna fabriken i Eskilstuna.

VI SÖKER
Du är civil- eller högskoleingenjör inom elektronik med inriktning på mjukvara.
Du har även god kunskap om inbyggda system och hårdvarunära realtidsprogrammering i C, C++ samt assembler.
Erfarenhet av programmering i Lab View, Linux och Windows-miljö är meriterande.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som har förmågan att se de enkla lösningarna i komplexa problem. Du är resultatinriktad, har lätt för att samarbeta och är strukturerad i ditt arbetssätt. Vi uppskattar om du har en vilja att ständigt utvecklas både som människa och i ditt arbete hos oss.

UTBILDNING
Högskoleingenjörsexamen eller motsvarande

SPRÅK
Svenska
Engelska

MERITERANDE
Civilingenjör
Erfarenhet av programmering i Lab View, Linux och Windows-miljö

SISTA ANSÖKNINGSDAG
Rekrytering sker löpande