Marknadskoordinator/logistik 2019-01-11T16:18:28+00:00

MARKNADSKOORDINATOR / LOGISTIK

ESKILSTUNA

Vi söker dig som är ingenjör, gärna Industriell Ekonomi och vill jobba med marknadskommunikation och människor på ett innovativt och snabbt växande företag inom elektronikindustrin. Hos oss finns stor möjlighet till karriärutveckling för dig som är relativt nyutexaminerad.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som marknadskoordinator/inköpsstöd på EEPAB, får du ett stimulerande och omväxlande arbete på ett företag där produktutveckling är integrerad med egen produktion av kretskort. Du får möjlighet att från grunden lära dig våra viktiga funktioner, Inköp och Försäljning som har en stark koppling till produktionen.

Vi erbjuder dig möjlighet att utvecklas inom ramen för vår ambitiösa tillväxtstrategi och ser gärna att du inom 3–4 år kan inta en ledande position inom vår marknadsorganisation.

EEPAB:s medarbetare är företagets ambassadörer och du blir därmed viktig för utvecklingen av våra kund- och leverantörsrelationer.

DIN PROFIL
Utöver en ingenjörsexamen fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som har förmågan att se enkla lösningar i komplexa problem, är resultatinriktad, har lätt för att samarbeta och är strukturerad i ditt arbetssätt. Vi uppskattar om du har en vilja att ständigt utvecklas både som människa och i din yrkesroll.

Utbildning
Högskoleingenjörsexamen

Språk
Svenska
Engelska

Meriterande
Civilingenjör Industriell Ekonomi.

Sista ansökningsdag

10 februari 2019 eller tidigare om rätt profil inkommer med ansökan

Ansök via mejl